Hasło zostanie wysłane na twojego e-maila.

Ryżowy makaron wystarczy zalać wrzątkiem i zostawić pod przykryciem na 6 minut. 🙂 W tym czasie na woku przygotować warzywa i obiad w kilka minut gotowy 🙂

 

SKŁADNIKI

paczka makaronu ryżowego
dowolne warzywa świeże lub dowolna mieszanka zamrożonych warzyw
tofu (może być wędzone)
kilka pieczarek
cebulka

Twoje ulubione przyprawy

posiekana zieleninka

 

mrożonka z mini kukurydzą

PRZEPIS

 

Makaron zalać wrzątkiem i lekko osolić. Po 6 minutach przelać bieżącą wodą na sitku i z powrotem wrzucić do garnka, polewając oliwą. W tym czasie na rozgrzanym woku podsmażyć cebulkę i pieczarki, dorzucić rozdrobnione warzywa i tofu, doprawić. Nakładać porcjami na talerze, posypując posiekaną zieleninką. Smacznego 🙂